Naar de homepage van Mark Global
SITEMAP | DISCLAIMER             

ACTUEEL
meer info

  • Value proposities
  • Go-to-market strategie & executie
  • Product-Markt-Technologie combinaties
  • Sales -en marketing campagnes
  • Distributie kanalen en reseller netwerken
  • Partner ontwikkeling
meer info
Strategische, operationele, tactische
business development expertise.

Regionaal, Nationaal, Wereldwijd
meer info

Business development =

Samen kansen zien
• Samen ondernemen
• Samen groeien
meer info
meer info


Business development
expertise voor ICT,
Retail en
Non-Profit

U bent hier: Home  > Nieuws
Mark Global geeft invulling aan Beauty Business Academy

Weert, 21 oktober 2014 – Pascaud Beauty Innovations start in januari 2015 met de Beauty Business Academy. Mark Global geeft aan één module invulling door de lesprogramma’s te maken en de module als inleider te verzorgen. Het betreft de module voor Strategisch Management en Business Planning.

De Beauty Business Academy is een initiatief van Mardge Pascaud, CEO en oprichter van Pascaud Beauty Innovations. De op de praktijk gerichte opleiding is bedoeld voor ondernemers en leidinggevenden met enkele jaren werkervaring in de beauty- en/of kappersbranche en met een hbo-werk- en denkniveau. De opleiding is merkonafhankelijk en geeft inzicht in de commerciële en organisatorische processen van de onderneming.


Mark Litjens, directeur van Mark Global; “Deze opdracht is een mooie toevoeging op ons klanten portfolio en expertise in de Retail sector. De Beauty Business Academy biedt een zorgvuldig opgebouwd programma, dat naast een stuk theoretische onderbouwing een pragmatische insteek heeft, zodat de cursisten met concrete handvaten aan de slag kunnen binnen hun onderneming. Dit sluit naadloos aan op de visie, werkwijzen en onze expertise velden.
Onze ondernemende specialisten ondersteunen o.a. MKB ondernemingen met het versnellen en optimaliseren van hun onderneming, product en of service portfolio’s. Denk daarbij aan het aanscherpen van het business model, het maken van een go-to-market strategie tot tactische en operationele ondersteuning op marketing- en verkoopgebied. Het overdragen van kennis is een van de belangrijke pijlers binnen Mark Global, daarom is het juist heel mooi om als inleider en examinator een bijdrage te kunnen leveren aan dit goed uitgebalanceerd programma.”
Meer informatie over de Beauty Business Academy vindt u op www.beautybusinessacademy.com
Copyright 2012 - Mark Global B.V.   E. info@mark-global.com   VOLG ONS  
Powered by Truestars CMS

The business development company

Leukerhof 25
6004 DD Weert
T. +31(0)495 75 20 99

 

W.www.mark-global.com

IBAN: NL03 INGB 0006 1041 76
KVK Roermond 56076959
RSIN 851966962