Naar de homepage van Mark Global
SITEMAP | DISCLAIMER             

ACTUEEL
meer info

  • Value proposities
  • Go-to-market strategie & executie
  • Product-Markt-Technologie combinaties
  • Sales -en marketing campagnes
  • Distributie kanalen en reseller netwerken
  • Partner ontwikkeling
meer info
Strategische, operationele, tactische
business development expertise.

Regionaal, Nationaal, Wereldwijd
meer info

Business development =

Samen kansen zien
• Samen ondernemen
• Samen groeien
meer info
meer info


Business development
expertise voor ICT,
Retail en
Non-Profit

U bent hier: Home  > Nieuws
Mark Global faciliteert in Limburgse Versnellingstafels – van innovatie naar business propositie

Weert – 3 april 2015 – De Limburgse Versnellingstafel is een project in het kader van Brainport 2020. Het regionale economische beleid van Brainport 2020 leidt er toe dat Zuidoost-Nederland aansluiting vindt bij de wereldtop-10 van toptechnologische regio’s.

De Limburgse Versnellingstafel is een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging LWV in samenwerking met Limburg Economic Development, Provincie Limburg, Kamer van Koophandel, Rabobank en LIOF.
De versnellingstafels worden begeleid door innovatie experts. Mark Litjens, Directeur Mark Global BV, is toegevoegd aan het team van experts en zal een versnellingstafel gaan begeleiden en faciliteren.

De inzet van een versnellingstafel is om een ondernemer met een innovatief idee te helpen om zijn/haar idee met andere ondernemers aan de tafel te delen en gezamenlijk in een viertal sessies tot nieuwe business proposities te brengen, Een versnellingstafel bestaat uit een 10-15 tal ondernemers, waarbij het doel is om de ondernemers te verbinden, hun inbreng te bundelen en nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen rondom het innovatief idee. Daarnaast doen de ondernemers kennis op van de onderliggende innovatie methodieken die zullen worden gebruikt; Business Model Generation, Value Proposition Design en Lean Startup.

“De Limburgse Versnellingstafels is een geweldig initiatief dat bijdraagt aan het verder uitbouwen van het innovatie potentieel, dat bij vele ondernemers in de regio Limburg aanwezig is. Namens Mark Global is het geweldig dat we onze expertise in kunnen zetten om dit initiatief kracht bij te zetten. Ik kijk ernaar uit om met de groep van enthousiaste ondernemers een innovatie te gaan omzetten in succesvolle business proposities”. Aldus Mark Litjens, Directeur Mark Global B.V.

De pitch dag zal plaatsvinden op 16 april a.s. op de Brightlands Chemelot Campus. Heeft u interesse in deelname aan een van de tafels dan kunt u voor meer informatie terecht op www.delimburgseversnellingstafels.nl of contact opnemen met Mark Litjens via mark.litjens@mark-global.com
Copyright 2012 - Mark Global B.V.   E. info@mark-global.com   VOLG ONS  
Powered by Truestars CMS

The business development company

Leukerhof 25
6004 DD Weert
T. +31(0)495 75 20 99

 

W.www.mark-global.com

IBAN: NL03 INGB 0006 1041 76
KVK Roermond 56076959
RSIN 851966962