Naar de homepage van Mark Global
SITEMAP | DISCLAIMER             

ACTUEEL
meer info

  • Value proposities
  • Go-to-market strategie & executie
  • Product-Markt-Technologie combinaties
  • Sales -en marketing campagnes
  • Distributie kanalen en reseller netwerken
  • Partner ontwikkeling
meer info
Strategische, operationele, tactische
business development expertise.

Regionaal, Nationaal, Wereldwijd
meer info

Business development =

Samen kansen zien
• Samen ondernemen
• Samen groeien
meer info
meer info


Business development
expertise voor ICT,
Retail en
Non-Profit

U bent hier: Home  > Nieuws
Mark Global en Metatronics lanceren Internet of Things readiness scan

Eindhoven/Weert - 13 januari 2016 Metatronics, toonaangevend ontwikkelaar en producent van intelligente industriële- en consumenten elektronica, lanceert in samenwerking met Mark Global, een gespecialiseerd business development consulting bedrijf voor kennis intensieve- en technologisch georiënteerde bedrijven, een IoT Readiness Scan.

De meeste mensen hebben inmiddels gehoord van Internet of Things, afgekort IoT. Wat is het eigenlijk? En welke kansen biedt het voor ondernemingen?

Internet of Things biedt bedrijven een mogelijkheid om nieuwe diensten en producten aan te bieden, nieuwe business modellen te ontwikkelen, of bijvoorbeeld klantgerichtheid te verbeteren. Past Internet of Things in een huidig of nieuw business model? Wat moeten bedrijven ondernemen om dit te realiseren? Typische vragen die we regelmatig horen vanuit het bedrijfsleven.

Om bedrijven inzicht te geven hebben Metatronics en Mark Global een IoT readiness scan gemaakt, die bestaat uit een korte, digitale vragenlijst. Het resultaat is een readiness score met een korte uitleg. Na een werkdag wordt een gedetailleerd rapport toegezonden, waarin wordt aangegeven waar het bedrijf staat met betrekking tot IoT op het gebied van strategie, infrastructuur, vaardigheden en business processen. Tevens zijn aanbevelingen opgenomen voor eventueel te nemen vervolgstappen, die bijdragen aan een succesvolle IoT route.

Willem Hofland, sales director Metatronics; “Bij Metatronics zijn we dagelijks bezig met nieuwe IoT concepten en de technische invulling daarvan. IoT staat nog redelijk in de kinderschoenen en menig bedrijf is aan het onderzoeken welke kansen het biedt, maar hoe nu van een idee naar een echte toepassing komen is vaak nog een brug te ver. De IoT readiness scan helpt om een indicatie te krijgen waar je staat als bedrijf en enkele aanbevelingen worden gedaan op basis van je persoonlijke bedrijfssituatie”

Ralph Hunnekens, business development consultant bij Mark Global; “IoT en de ontwikkeling daarvan binnen je bedrijf begint met een business model en een goede strategie. Vanuit de business en niet vanuit de IT dus. Onze ervaring ligt in het helpen van bedrijven in het bepalen van de route om innovaties succesvol in de markt te zetten. De IoT readiness scan draagt bij aan een stuk bewustwording, waarbij we aanbevelingen meenemen op basis van de ervaringen die we hebben opgedaan”

De IoT readiness scan kun je online doen via: IoT readiness Scan

Copyright 2012 - Mark Global B.V.   E. info@mark-global.com   VOLG ONS  
Powered by Truestars CMS

The business development company

Leukerhof 25
6004 DD Weert
T. +31(0)495 75 20 99

 

W.www.mark-global.com

IBAN: NL03 INGB 0006 1041 76
KVK Roermond 56076959
RSIN 851966962