Naar de homepage van Mark Global
SITEMAP | DISCLAIMER             

ACTUEEL
meer info

  • Value proposities
  • Go-to-market strategie & executie
  • Product-Markt-Technologie combinaties
  • Sales -en marketing campagnes
  • Distributie kanalen en reseller netwerken
  • Partner ontwikkeling
meer info
Strategische, operationele, tactische
business development expertise.

Regionaal, Nationaal, Wereldwijd
meer info

Business development =

Samen kansen zien
• Samen ondernemen
• Samen groeien
meer info
meer info


Business development
expertise voor ICT,
Retail en
Non-Profit

U bent hier: Home  > Nieuws
Mark Global B.V. stapt in innovatieve start-up Celci B.V.

Weert, 12 oktober 2016 - Mark Global B.V., the business development company, investeert in innovatieve start-up Celci B.V. Mark Global directeur, Mark Litjens, is tevens benoemd als bestuurder van Celci.

Celci is ontstaan uit de Limburgse Versnellingstafels. Het innovatieve idee van een zelf verwarmend babyflesje, waar geen batterij of elektriciteit meer aan te pas komt om de melk op de juiste temperatuur te brengen, werd onder de werktitel Milk Buddy in april 2016 gepresenteerd tijdens de voorjaarsronde van de Limburgse Versnellingstafels.

Het idee werd via een 4-tal tafelsessies uitgewerkt en aangescherpt door een enthousiaste groep ondernemers, die elk hun eigen expertise hebben ingebracht om gezamenlijk naar schaalbare en haalbare business modellen te komen voor de Milk Buddy.

Met enkele ondernemende investeerders is Celci de afgelopen twee maanden vormgegeven en zal niet alleen het babyflesje verder worden doorontwikkeld. Vernieuwende producten worden toegevoegd op basis van de onderliggende technologie en concept, dat ook de verwarming mogelijk maakt van het babyflesje. “Het onderscheidende van Celci is dat we de juiste expertises onder één dak hebben om een productontwikkeling van A tot Z te realiseren en daarnaast de kennis en het netwerk bezitten om deze innovaties succesvol in de markt te kunnen zetten.” Aldus Mark Litjens, directeur Mark Global en Celci B.V.

Celci B.V. zal in hetzelfde gebouw als Mark Global haar intrek nemen, de inspirerende locatie Mark Global Expertise & Innovation Centre, Sint Antonius Molen in Weert.
Copyright 2012 - Mark Global B.V.   E. info@mark-global.com   VOLG ONS  
Powered by Truestars CMS

The business development company

Leukerhof 25
6004 DD Weert
T. +31(0)495 75 20 99

 

W.www.mark-global.com

IBAN: NL03 INGB 0006 1041 76
KVK Roermond 56076959
RSIN 851966962